مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رونوشت از پرونده

با عرض سلام وخسته نباشید
از بنده شکایت کیفری مبنی بر توهین و تهدید شده است.برای تحقیقات اولیه پرونده به شهرستانی که بنده هستم نیابت داده شده بود.
در حال حاضر قرار جلب به دادرسی برای من صادر شده است وبنده می خوام یک رونوشت از تمام اوراق پرونده برای ارسال به وکیلم داشته باشم.بدون مراجعه حضوری به شعبه صادر کننده قرار(چون فاصله خیلی زیاده)راهی برای دریافت
رونوشت ازپرونده وجود دارد ؟(مثلا از طریق دادگستری شهر خودم یا ...)

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود صرفا حضوری درخواست میدید اگر قاضی موافقت کرد میتوانید کپی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر باید لایحه مطالعه پرونده ارسال کنید سپس برای این کار مراجعه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر بایستی به شکل حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید و شاید از تمام اوراق نیز به شما رونوشت ندهند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بدون مراجعه حضوری این امر امکان پذیر نیست.
باید به شعبه مربوطه مراجعه کنید و به صورت کتبی درخواست کنید پرونده برای مطالعه و گرفتن کپی در اختیار شما قرار گیرد.در صورت موافقت قاضی می توانید کپی بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما می‌بایست به شعبه مراجعه نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حتماً باید حضوری به شعبه مربوطه مراجعه نمایید و یا در شهر مربوطه وکیل برای مطالعه پرونده بگیرید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام لایحه الکترونیک هم ارسال کنید نیاز به اخذ دستور مقام قضایی دارد