مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه هزینه دادرسی از خوانده

دادخواستی را با موضوع الزام به ایفای تعهد مبنی بر تحویل یک دست مبل در دفتر خدمات قضایی در تاریخ 1402/07/23 ثبت کردم ،و پس از دو روز در تاریخ 1402/07/25 خوانده مبل را تحویل داده است ،حال باید برای گرفتن هرینه دادرسی از متشاکی چکار کنم .
البته قبل از دادخواست از طریق اتحادیه صنف مبل سازان تعهدی مبنی بر تحویل مبل تا تاریخ 1402/07/20 به متشاکی داده بودند که متاسفانه خلف وعده کرده و مبل را تحویل نداد.
به همین دلیل به شعبه قضایی مراجعه و دادخواستی تنظیم کردم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

راهکار قانونی ندارد مگر اینکه از طریق صنف پیگ

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال خسارتی از این باب بر شما وارد شده است که میتوانید نسبت به مطالبه خسارت اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حوصله کن تا وقت رسیدگی که شد بگو تعهد بعد از تقدیم دادخواست انجام شده فقط خسارات دادرسی را می خواهم

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان دادخواست و مطالبه هزینه ها وجود دارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست مطالبه وجه از طریق دفتر خدمات قضایی مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید جداگانه دادخواست مطالبه خسارات و ضرر و زیان را مطرح نمایید و

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درجلسه رسیدگی خواسته خویش را به هزینه ها کاهش دهید