مشاوره حقوقی رایگان - ترک نفقه

سلام و خسته نباشید
همسر من یک ساله که به من و فرزندانم نفقه نمیده و من ازش شکایت کردم
جرم ندان نفقه چیه ؟ ایا زندان داره ؟
حبسش قابل خریداری هست ؟
یا باید حبس بکشه ؟
ممنون از جواب وکلای عزیز

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حبس قابل خریدن نیست اما ممکن است مجازاتهای جایگزین حبس داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت خود را پیگیری کنید
امکان تبدیل به جزای نقدی و یا تعلیق اجرای مجازات وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جرم ترک انفاق ، مجازات حبس و پرداخت نفقه معوقه خواهد بود ولی دادگاه میتواند مجازات را تخفیف بدهد یا تعلیق نماید
خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات ترک انفاق از 6 ماه تا 3 سال حبس می‌باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دادخواست حقوقی مطرح کرده باشید وجه آن به شما تعلق می‌گیرد اما اگر شکایت ترک انفاق کرده باشید حبس دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در صورت شکایت ترک انفاق کیفری واثبات مجازات حبس که ممکن است قابل تبدیل نیز باشد. درصورت طرح دعوی حقوقی مطالبه نفقه، صرفا محکومیت به پرداخت شامل ایشان میشود. میتوانید هردو نوع دعوی را مطرح کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ترک انفاق شکایت کردید یا دادخواست مطالبه نفقه؟کیفری حبس دارد