مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه

سلام من زن سرپرست خانواده هستم ولی طرف رفته خودزنی کرده برام پرونده درست کرده الانم محکوم به پرداخت صدمیلیون هستم ازماشینم هم برای بردن بچه هام به مدرسه استفاده میکنم آیا طرف میتونه ماشینو توقیف کنه؟

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

سلام بله میتونه توقیف کنه ...خودرو قابل توقیف هست ‌. مگر اینکه وسیله امرار معاش و کاروکسب باشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست ‌اعسار از ‌ محکوم به را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم‌به را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خودرو جزء مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با خودرو کار نمی‌نمایید بله توقیف خواهد شد