مشاوره حقوقی رایگان - ضامن ضمانت نامه بانکی

با سلام و خسته نباشی
بنده ضامن ضمانت نامه بانکی یک شخصی شده ام. ضمانت نامش به اجرا گذاشته شده و پولشو از بانک گرفته. طرف مبلغ ضمانت نامه را به بانک نمیده. بانک میخواد چکمو برگشت بزنه. کسر از حقوق هم ندادم به بانک. چکم چک حقوقم نیست ولی حقوقمو تو همون بانک به یه حساب دیگه میریزن. الان چه بلایی قراره سرم بیاد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

متاسفانه باید حتما بدهکار بانکی بدهیش را بدهد در غیر این صورت از حساب ضامن تحت هر شرایط کسر می شود

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

ضامن شده اید، بانک می تواند علیه شما اقدام کند. شما می توانید بعدا علیه کسی که ضامنش شده طرح دعوی کنید.