مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ دادنامه

پرونده درخواست طلاق همسرم. و.دادخواست الزام به تمکین که
بنده به دادگاه ارایه نمودم در یک پرونده پیک حکم در دادگاه بدوی هردو به نفع من یعنی درخواست طلاق رد شد و الزام به تمکین محکوم شد و در دادگاه تجدید نظر تایید و در دیوان عالی کشور ابرام شده و حالا که رای دیوان عالی صادر شده از طریق دادگاه تجدید نظر ابلاغیه بانام ابلاغ استحضاری صادر شده و دادنامه را به پیوست برای دادگاه بدوی ارسال شده. این. نوع ابلاغیه یعنی چه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

ابرام نامه به این مفهوم است که دادگاه بدوی باید رای را اجرایی نمایید

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

این ابلاغ ناظر بر مسائل شکلی آیین دادرسی است. نگران نباشید.