مشاوره حقوقی رایگان - مهریه اقساط

با سلام و عرض خسته نباشید
مدت زمان درخواست اعسار بعد از اجرا گذاشتن مهریه چند روز است
و تو این وضع گرونی سکه حدودا قاضی برای یه کارگر با حقوق 4میلیون هر چند ماه یک سکه حکم میکنن حدودا با تجربه ای که دارید
و این که یک واحد قولنامه ای دارم که 3دونگ به نام خودم و 3دونگ دیگه به نام شخصی دیگر است که متراژش کمه حدودا 54متر و داخلش زندگی میکنم امکان توقیف خانه هست یا خیر

پاسخ ها :

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،یک ماه از تاریخ اجراییه اگر درخواست اعسار بشه حکم جلب صادر نمیشه.
بستگی به نظر قاضی دارد.
خیر قابل توقیف نیست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام ،تا یک ماه از تاریخ اجرائیه.خیر قابل توقیف نیست.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام یک ماه از تاریخ اجراییه ،خیر قابل توقیف نمی باشد چون جزء مستثنیات دین می‌باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به نظر قاضی هست و ملک قولنامه ای اگر مال دیگری نداشته باشید توقیف نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر خود شما ، داخل منزل ، زندگی میکنید ، خانه جز مستثنیات محسوب میشود و قابل مزایده نیست
زوج باید در ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه ، دادخواست اعسار را مطرح نماید و

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ظرف یکماه از اجرائیه می توانید اعسار دهید
خانه جزء مستثنیات دین محسوب می گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از صدور اجرائیه از دادگاه ظرف 30 روز فرصت دارید دادخواست اعسار بدهید.
منزل مستثنیات دین و قابل توقیف نیست.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتواند درخواست اعسار دهید و از خانه که جز مستثنیات است رفع توقیف کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با قطعی شدن حکم بلافاصله اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا یک ماه بعد از صدور اجراییه دادگاه .
منزل شما قابل توقیف نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،

پس از صدور اجراییه و ابلاغ آن به شما ظرف مهلت یکماه از تاریخ ابلاغ در صورتیکه مبادرت به تنظیم دادخواست اعسار نمایید اجراییه متوقف و جلبی صادر نخواهد شد از طرفی در خصوص واحد شراکتی شما که در آن مستقر و از آن بعنوان منزل استفاده میکنید قابل توقیف نخواهد بود و از مستثنیات دین قلمداد میگردد.