مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

چند شب پیش در خیابان در حال آمدن به خانه با ماشین بودم که هنگامی که می خواستم از خیابان به داخل کوپه به پیچم یک موتوری با سرعت به سپر عقب ماشین خورد من راهنما زده بودم . راننده موتور پایش شکست و هر دو خودرو به پارکینگ منتقل شد. افسر آمد و کروکی کشید و با توجه به فیلم ضبط شده گفت مقصر راننده موتور است حال می خواستم ببینم تکلیف خودروی من چی شده است چگونه از پارکینگ ترخیصش کنم؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

اگر راننده موتور در مهلت مقرر به نظریه افسر اعتراض نکند خودرو شما ترخیص خواهد شد.اگر اعتراض کند این روند ادامه خواهد داشت.