مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری یکی از واحد با لوله کشی آب در ساختمان

سلام. لوله های آب مشاعات دچار خرابی شده و امکان تعمیر نیست و آب تمام واحدها به خاطر خرابی قطع است. لوله کشی از مسیر جدید باید صورت گیرد. یکی از واحد ها همکاری نمی کند. با توجه به فوری بودن لوله کشی ساختمان و عدم همکاری ایشان به خاطر بسته بودن واحد، در صورت انشعاب لوله ها ی جدید بدون انشعاب دادن به آن واحد اشکالی ایجاد می شود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید