مشاوره حقوقی رایگان - آخرین ویرایش قانون آپارتمان نشینی

آخرین ویرایش قانون آپارتمان نشینی مربوط به چه سالی می باشد و چگونه قابل دسترس می باشد.؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. از طریق سایت قوانین و مقررات مجلس قابل دسترسی می باشد.

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام؛
در گوگل سرچ کنید متن آن موجود است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانون تملک آپارتمان مصوب سال 56 از طریق گوگل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قانون تملک اپارتمان سال 56 . در گوگل قابل دسترسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
قانون تملک آپارتمان ها مصوب 1343/12/16 و اصلاحات بعدی 1376/3/21

و آئین نامه اجرایی قانون تملک آپارتمان ها مصوب 1347/2/8 و اصلاحات بعدی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید در داخل مرورگر خود این موضوع را جستجو کنید و قوانین مربوطه برای شما نشان داده میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از سایت های مربوطه به مرکز وکلا یا کانون وکلا قابل دانلود است