مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت و جنون ادواری و مهریه

باسلام من طی ازدواج با مردی که در ابتدا بیماریش را مخفی کرده بودن در منزلش متوجه شدم و طلاق گرفتم و خانواده اش سابقه بیماری جنون ادواری و سابقه بستری از سال 87 را اوردن که نظر کمیسیون پزشکی مبنی بر ناتوانی در اداره امور مالی رو نظر داده و این اقا مالک منزل مسکونی هست که بنده بعنوان مهریه توقیف کرده ام خانواده ایشان درخواست نصب قیم و حجر ایشان نموده و قاضی محترم با دیدن عدم تعادل روانی ایشان رای بر نصب قیم نمدنه اند الان مهریه من چه میشود ایا حق و حقوقم از بین میرود و ایا با حجر ایشان از مالکیت درمیاد یا نه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام علیکم احتمالا این حق از بین نمیرود روند کار را ادامه دهید قیم ایشان پاسخگو خواهند بود