مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در صورت حجر زوج

با سلام مدت 14 سال در صیغه مرد مسن و متمولی بودم که خیلی سرحال بود و برای مدت شش سال به دلیل کهولت زیاد و‌اصرار ایشان ازشون مراقبت شبانه روزی کردم در مدت این شش سال مدام از من میخواست که به عقد و ازدواج دائم ایشان دربیاریم و همه جا من رو همسر رسمی خود معرفی میکرد تا این که من در مردادماه موافقت کردم و با ایشان ازدواج رسمی کردم فرزندان ایشان وقتی خبردار شدند آمدند و حکم حجر پدر را گرفتند ولی حکم حجر از تاریخ دو ماه بعد از ازدواج ما ذکر شده خواستم بپرسم این حکم حجر بر حقوق قانونی من از قبیل مهریه و ارثیه تاثیری دارد و آن را باطل می‌کند ؟

پاسخ ها :

مهریه در صورت حجر زوج حق و حقوق زوجه محجوریت زوج ارث مهریه حجر