مشاوره حقوقی رایگان - مشکل بیماری شوهر

سلام
شوهر من مشکل روانی دارد (نوعی وسواس) مثلا به نحوه قرار گرفتن دمپایی در دستشویی گیر می دهد و کل روز را در مورد فوق دعوا و درگیری داریم. چون به مشکل اش واقف نیست به بیمارستان و مرکز درمانی هم مراجعه نمی کند . جالب این است که برادر و خواهرانش هم دارای چنین مشکلاتی هستند یکی از برادرانش به خاطر همین مشکلات زنش طلاق گرفته یکیشان بیماری اعتیاد زیاده روی و فوت کرد و کلا خانواده داغونی دارد هم اکنون قصد دارد خانه مان را بنام مادرش کند . نمیخواهم مهریه به اجرا بگذارم که بهانه برایش شود پس بدون استفاده از اهرم مهریه چه روش دیگر میتوانم علیه ایشان شکایت کنم تا از مشکلات بعدی جلوگیری شود

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید فورا دادخواست تامین خواسته بدهید و جلوی انتقال ملک را بگیری بعد دادخواست مهریه بدهی چاره ای نداری یا اینکه مهریه را ببخشی و طلاق توافقی بگیری و یا اینکه با این اخلاق وی کنار بیایی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهترین راه همان مطالبه مهریه است و باید سریعا جلوی انتقال را بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت شما بخیر جواب سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده و جامع است⚖⚖

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
هر شخصی میتواند تمام اموال خود را به دیگران انتقال بدهد مگر حجر ایشان اثبات گردد

و در صورت اقامه مطالبه مهریه ،
خانه قابل توقیف نیست زیرا یک خانه جز مستثنیات دین محسوب میشود و امکان توقیف وجود ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به حقوق مالی خود اقدام کنید