مشاوره حقوقی رایگان - توهین پیامکی

سلام منشی دادسرا بهم گفت پرونده شما از یک طرف منع خورده از طرفی دیگر دادرسی خورده این یعنی چی؟ چون راهم دور بود تلفن زدم و واضح توضیح ندادن ممنون

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
یعنی درخصوص برخی یک اتهام منع تعقیب صادرشده ودرخصوص اتهام دیگر قرارجلب به دادرسی صادرشده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قسمتی و برخی اتهامات قرار جلب به دادرسی صادر شده است، برخی منع تعقیب صادر شده است
باید به شما قسمت منع تعقیب ابلاغ گردد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به این معنا است که در خصوص یک اتهام قرار قرار منع تعقیب صادر شده و در مورد اتهام دیگر، قرار جلب به دادرسی صادر شده است.