مشاوره حقوقی رایگان - طلاق ندادن زوج

سلام من زنم رو دوست دارم و نمیخوام جدا شم ولی اون میخواد از من جدا بشه به خاطر مشکلات یه بار دعوامون شد دستش شکست ناخواسته من میتونم به قاضی بگم من جدا نمیشم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله. درصورتیکه زن مورد محکمه پسندی ازجمله شرایط دوازده گانه عقدنامه برای طلاق نداشته باشد. امکان طلاق بدون رضایت مرد وجودندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
اما اگر حکم محکومیت شما به پرداخت دیه را دارد سخته.
کسی که زنشو دوست داره که دستشو نمیشکنه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه حق طلاق با مرد می‌باشد زوجه در صورتی می‌تواند طلاق بگیرد که وکالت در طلاق داشته باشد یا بتواند مطابق قانون عصر و حرج خود را اثبات نماید باید مشخص شود که در خصوص شکستن دست مقصر چه کسی بودهو آیا حکمی به ضرر زوج صادر شده است یا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید و اعلام کنید که حاضر به طلاق نیستید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
بهتر است به مشاور خانواده مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و به لحاظ سو معاشرت شما بنظر امکان طلاق برای زوجه وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زوجه برای ضرب و جرح اتفاق افتاده اگر حکم قطعی کیفری داشته باشد ممکن است در راستای طلاق به توفیقاتی دست پیدا کند و لیکن حق طلاق با شماست و با عدم احراز عسر و حرج امکان طلاق از سوی زوجه بوجود نخواهد آمد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما دفاعیات و اسناد مدارک خود را ارائه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

حق طلاق با مرد می‌باشد زوجه در صورتی می‌تواند طلاق بگیرد که وکالت در طلاق داشته باشد یا بتواند مطابق قانون عسر و حرج خود را اثبات نماید