مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

یک زن چطور میتونه طلاق بگیرد وقتی شوهرش طلاقش نمیدهد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

درخواست طلاق به علت عسرو حرج دهد که اگر شرایط مربوطه در عقدنامه باشد حکم طلاق صادر میشود
ولی توصیه می‌شود ابتدا از حربه مالی استفاده کنید مهریه اجرا بگذارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
راه ها و شرایط مختلفی وجود دارد که باید احراز شوند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طلاق دارای شرایطی خاص است و حق مرد است و در صورتی که زوجه درخواست نماید میبایست زمینه آن از جمله تحقق شروط ضمن عقد نکاح یا عسر و حرج ماده 1130 قانون مدنی ایجاد گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
طلاق مقوله پیچیده ای است و نیازمند اثبات عسر و حرج است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دلایل مختلفی دارد می‌بایست تمام موضوعات مورد بررسی قرار بگیرد زوجه می‌بایست عسر و احرج خود را اثبات کند در صورت تمایل می‌توانید تماس بگیرید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

طلاق به دلیل عسروحرج،عدم پرداخت نفقه،اعتیادو.....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زن باید طبق سند ازدواج یا قانون دلیل داشته باشد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

فقط در صورتی که موارد قانونی جهت درخواست طلاق وجود داشته باشد میتوانید دادخواست طلاق مطرح نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود عسروحرج همسر را باید اثبات موارد 12گانه عقد نامه بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است....

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام باید دلایل قابل قبولی داشته باشید.

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

اگر وکالت در طلاق ندارید،باید شرایط عسر و حرج را ثابت بفرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای صدور حکم طلاق ، زوجه باید عسر و حرج خود را اثبات نماید یا به شروط 12 گانه مندرج در عقدنامه استناد نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زن در دو حالت می‌تواند از شوهر خود طلاق بگیرد:
حالت اول) حق طلاق داشته باشد.
حالت دوم) عسر و حرج خود را با توجه به ماده 1130 قانون مدنی احراز نماید.

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

عدم پرداخت نفقه. عسرو حرج. زندانی بودن. اعتیاد مرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

طلا از سوی زوجه دارای شرایط خاص است که موارد آن در عقدنامه ذکر شده است از جمله شرب خمر و دائم الخمر اعتیاد به مواد افیونی ین دو مورد می‌بایست از طریق پزشکی قانونی اثبات گردد،حبس بیش از 5 سال ، عدم پرداخت نفقه بیش از 6 ماه با وجود حکم دادگاه و صدور اجراییه و... به هر حال تشخیص عسر و حرج زوجه با قاضی رسیدگی کننده در دادگاه‌های بدوی، تجدید نظر و دیوان عالی کشور می‌باشد

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام کاربر ارجمند.
با اثبات شروط 12 گانه قید شده در عقدنامه و یا اثبات عسر و حرج برای زوجه یا در مواردی وکالت در طلاق، زن می تواند اقدام نماید. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر نیز، می توانید از طریق سایت با بنده مشاوره تلفنی داشته باشید.