مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایای کارگر در صورت فوت کارفرما

باعرض سلام بنده 20 سال هست در مغازه پدر بزرگم با داییم کار میکنم کارفرما پدر بزرگم بود حدود 1 ماه فوت شده داییم بهم گفت یا باید مغازه رو اجاره بکنی با قیمت بسیار زیادتر از عرف معمولش یا میخواهم مغازه رو به غریبه اجاره بدم که من از کار بیکار میشم شرایط مالی من طوری نیست که بتونم پول پیش مغازه رو بدم پس بی کار میشم الان که کارفرمای من که پدر بزرگم هست فوت شده خدارحمتش بکنه من میتونم حقی داشته باشم حدود 13 سال بیمه هستم از این 20 سال

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله از وراث قابل مطالبه است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بابت 20 سال گذشته برای بیمه حقوق عیدی و سنوات به طرفیت وراث شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر حق و حقوق شما پرداخت نشده می توانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قابل مطالبه است

و دایی بدون اجازه تمام ورثه و از جمله مادر شما حق اجاره دادن مغازه را نخواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر رابطه کاری محرز شود
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله نسبت به ظرفیت تمام وراث از جمله دایی میتوانید ادعای مطالبه حق و حقوق این مدت را داشته باشید وانگهی دایی شما بدون اجازه سایر ورثه نمیتواند اقدام به اجاره دادن ملک ورثه‌ای کند و بایستی تمام وراث در این امر رضایت داشته باشند‌.