مشاوره حقوقی رایگان - کتمان حقیقت

با سلام. بنده 8 ماهه عقد کردم دو روز بعداز ازدواجم متوجه شدم که پدر شوهرم افغان بوده و هنوز شناسنامه ایرانی ندارد. شوهرم از سال 98 دارای شناسنامه ایرانی هست ، قبل از عقد حرفی از اینکه اهل کجا هستند و چه ملیتی دارند نزده بودن. خودم با این موضوع که این حقیقت رو مخفی کرده بودن نمیتونم کنار بیام
الان میتونم اقدام حقوقی ای داشته باشم؟ شوهرمو دوست دارم و میخوام باهاش زندگی کنم، ولی نیاز به اطمینان خاطر دارم. میخوام جوری باشه که تحت هیچ شرایطی در اینده به افغانستان نَرَم
هیچ شرط ضمن عقدی رو در سند ازدواج ذکر نکردیم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی تواند شما را به افغانستان ببرد ولی دو ملیتبی است میتوانید عقد را فسخ کنید به دلیل تدلیس

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
کسی نمی‌تواند زوجه را به زور از کشور خارج نماید اگر شما ایرانی هستید تحت حمایت جمهوری اسلامی ایران هستید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان اینکه شما را به کشور افغانستان ببرد وجود ندارد و با توجه به اینکه مادرش ایرانی بوده تابعیت ایران را کسب کرده است و برای شما مشکلی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله با شرایطی امکان فسخ ‌نکاح
به علت تدلیس زوج وجود خواهد داشت
و فسخ نکاح فوری است و شما باید بلافاصله اقدام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانیدوکالت در طلاق اخذ نمایید
راه حل وجود دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خروج اجباری شما توسط شوهر از ایران ممکن نیست از سوی دیگر به نظر میرسد تدلیس به منصه ظهور رسیده است که بر اساس ماده 1128 قانون مدنی میتوانید اقدام به فسخ نکاح کنید.