مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری پدر در صورت آسیب دیدگی در حین خدمت

باسلام خدمت شما
پدر من قبل از سال 1382 در سپاه مربی دوچرخه سواری بودند و از طرف سپاه حکم انتصاب و کارت مربی بودن زیاد دارد و در سال 1382 که با حکم سپاه خودش و گروهی دیگر از طرف سپاه مقاومت به مسابقه رفتند و موقعه ای که به سمت خط پایان میرفتن با دوچرخه سوار دیگه از پشت پدر بنده رو از قصد زده بود تصادف کردن و مورد اسیب از ناحیه سر و صورت و شکستگی دست و پا شده بود
آیا الان میتوانیم به ایثارگری پدرم اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر، دوچرخه سورای چه ربطی به ایثارگری داره !!!

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر ایثارگری بواسطه این حادثه به پدر شما تعلق نخواهد گرفت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اخه مومن دوچرخه سواری چه ربطی به ایثارگری داره -بابت حادثه ورزشی باید غرامت میگرفتند