مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در صورت واریز وجه

با سلام
بنده از طریق یک انجمن تخصصی اینترنتی از یکی از کاربران تعدادی قطعه کامپیوتر خریداری کردم. اما فروشنده قطعات را ناقص ارسال کرده و برای مابقی قطعات یک ماه هست که هی امروز و فردا میکند. آیا توصیه میکنید از طریق دفاتر قضایی برایش اظهارنامه ارسال کنم یا خیر؟
در ضمن توی پیامک خود فروشنده تایید کرده که چه مقدار از اجناس ناقص ارسال شده . آیا به این مورد میشود استناد کرد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اظهارنامه ارسال کنید. بله مورد استناد است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ابتدا یک اظهارنامه ارسال نمایید به ایشان مدتی زمان بدهید در صورتی که در زمان مورد نظر ارسال نگردید می‌توانید دادخواست داده اجناس و خسارات خود را نیز مطالبه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید اگر نتیجه ای نداشت می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دا‌دخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله بلافاصله اظهارنامه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به انجام تعهد قراردادی را اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید
تحت نظارت یک وکیل اقدام کنید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه مبنی بر الزام به ایفای تعهد اقدام کنید و اگر افاقه نکرد دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد