مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوق بدهکار

سلام. من شش سال پیش از کسی مبلغ شش میلیون تومن پول گرفتم بصورت سودی. بعداز پرداخت پنج ماه سود پول دیگهر به خاطر مسائل مختلف نتونستم نه سود پولش رو بدم نه اصلش رو. اون شخص هم بصورت غیابی منو محکوم کرد به پرداخت سی و شش میلیون تومن که حکمش فروردین 1402 صادر شد. بنده بعد از باخبر شدن از حکم توسط سامانه ثنا بهش مراجعه کردم و نتیجه شد که من ماهانه مبلغ دو میلیون بهش بدم اما چون اون شخص شماره کارت کس دیگر رو به من داده بود و بنده چون مدرکی دال بر اینکه من پولی رو بهش میدادم دستم نبود پولی پرداخت نکردم. این ماجرا همینطور موند تا اینکه شهریور ماه حساب بانکیم که ده میلیون تومن پول توش بود به دستور دادگاه مسدود شد. بنده دوباره چندین مرتبه از شاکیم درخواست کردم که ترتیب اثر داده نشد از جایی که حقوقم تو همون حساب واریز میشه بنده دو ماهه زندکیم مختل شده. از شما میخوام راهنمایی کنید بنده چیکار میتونم بکنم. با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت محکومیت مالی شما مکلف به پرداخت هستید و اعسار فقط درصورت نبود مال قابل اجرااست و در طی دوره اعسار هم اگرمالی از شما بدست آید قابل توقیف است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست اعسار بده یا شکایت پول ربا تقدیم کن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای رفع مسدودی از حساب بانکی بایستی نسبت به اجرای حکم قطعی دادگاه حقوقی اقدامات لازمه را به سرانجام برسانید.