مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن موتور فروخته شده

سلام خسته نباشین
چهل روز قبل برادرم موتورم رو بدون اجازه فروخته بود و فقط یه چک از طرف گرفته بود که به اسم خودش نوشته بود هیچ قولنامه ای هم ننوشته بود.
منم اون چک رو باطل کردم و یک چک به اسم خودم برا تاریخ 1402/07/20گرفتم که طرف ثبت نمیکرد
یه چن روز قبل تماس گرفت که ثبت میکنه منم موقع تایید متوجه نشدم که زمان چک رو تغییر داده برا بهمن ماه و تاییدش کردم …
متاسفانه میدونم که طرف هیچ پولی نداره تا چک رو پاس کنه
چک پشت نویسی هم نشده
موتور رو هم دوباره فروخته به یکی دیگه ولی هنوز سندش پیش خودمه و به اسممه
ممکنه خلافی انجام بدن با موتور
الان من باید چیکار کنم ؟!چجوری موتور یا پولو پس بگیرم؟!
راهنماییم کنید ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد بین خود تنظیم کنید و به شماره چک اشاره کنید
اگر قرارداد داشته باشید مشکلی پیش نمیاد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه معامله فضولی از سوی شما تنفیذ شده است بنابراین غیرقابل ابطال است ولی در خصوص مطالبه وجه میتوانید ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم افاقه نسبت به ثبت دادخواست حقوقی اقدام کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام صرفا میتوانید تقاضای توقیف و فک پلاک موتور را داشته باشید