مشاوره حقوقی رایگان - تجدید دوره آموزشی سربازی

سلام خسته
بنده در حین خدمت متاسفانه پوتین پام بوده که انگشت پای راست بنده تاول زده بود
ک متاسفانه دکتر سپاه تشخیص داده بود ک یه هفته استراحت کامل خارح از محل کار
منو بیرون کردن گفتن که عفونت داری بعدشم رفتم ازمایش دادم پام خوب شده بود
بعدش توی همون ازمایش معلوم شده بود که تب مالت گرفتم
ولی بنده 40روز اموزشی رو زده بود و به خاطر 10روز مونده بنده رو تجدید دوره کردن واقعا تجدید دوره شدم یا نه؟
با تشکر

پاسخ ها :

تجدید دوره آموزشی سربازی بیماری حین آموزشی سربازی آموزشی سربازی سربازی