مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری ملکی در معامله ملک

برادر من سال 98 ملکی رو ب من فروخته.بابت 40 تومن بدهی که به من داشت. مابقی پول رو به جز مبلغ رهن مستاجر و وام مسکن از من گرفت.من رسیدی ازش ندارم و اعتماد کردم‌.الان میگه مبایعه نامه صوری بوده و ملک وجود نداره.کلاهبرداری کردم.اثر انگشتم پای مبایعه نامه نیست و تو هیچ غلطی نمیتونی بکنی!میخوام بدونم واقعا من کاری نمیتونم کنم؟ فقط از او وویس دارم.و پیامک .

پاسخ ها :

کلاهبرداری در معامله ملک مبایعه نامه صوری ملک معامله ملک کلاهبرداری