مشاوره حقوقی رایگان - وکالت در شهر دیگر

با عرض سلام و احترام خدمت شما، من یک موتورسیکلت خریداری کردم و همه مدارک اعم از سند فاکتور فروش و کارت موتور رو تحویل گرفتم، ولی متاسفانه یه مشکل هست اونم اینکه صاحب سند در شهر دیگری ساکن هست و امکان اومدن به شهر ما و وکالت دادن رو جهت تعویض پلاک و فروش نداره. آیا راهی هست که ایشون از شهر دیگری بدون حضور بنده بتونن به من وکالت بدهند. ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با حضور در دفتر اسنادرسمی شما به عنوان موکل وکالتنامه تنظیم و از طریق پست برای وکیل ارسال نمایید.