مشاوره حقوقی رایگان - وکلالت تعویض پلاک

سلام، خسته نباشید.
ما در مشهد یک موتور قولنامه ای خریدیم.
حالا فروشنده جابجا شده و از مشهد به کرج نقل مکان کرده است.
میخوایم از فروشنده وکالت تعویض پلاک بگیریم.
سوالی که داشتم این بود که چطوری امکانش دارد که از راه دور این اتفاق بیفتد و ما تا کرج نرویم؟
آیا امکان دارد به صورت آنلاین وکالت بگیریم یا عکس مدارک رو برای فروشنده که کرج هست بفرستیم و وکالت رو تنظیم کند و برای ما پست کنه؟

یا مدارک با پست بفرستیم برای فروشنده وکالت نامه رو تنظیم کنه و برای ما بفرستد؟ آیا خریدار حتما خودش شخصا باید حضور داشته باشه؟؟

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . برای وکالت حضور خریدار لازم نیست و فروشنده می تواند بعد اخذ وکالتنامه آن را برای شما پست کند .