مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت شهادت دروغ

سلام اسفند ماه سال گذشته من قصد داشتم کنار خیابون پارک کنم از راننده خودرو جلویی محترمانه خواستم یکم جلو بره اما اون با فحاشی و تهدید جواب داد بنده به پلیس زنگ زدم و ماشینمو جلوش پارک کردم که نتونه فرار کنه اما راننده خودرو از صندوق خودرو اسلحه بیرون آورد و من رو تهدید به قتل کرد و زنش پیاده شد و با فحاشی به صورت من سیلی زد و پدرش هم فحاشی کرد با وجود فیلمهای دوربین مداربسته و شهود من اون فقط محکوم به سه سال حبس تعلیقی شده که طبق ماده 47 قانون مجازات اسلامی نباید تعلیق میشده بعد از دوماه گذشتن از شکایت من و محکوم شدن اون رفته از من به جرم چاقو کشی و فحاشی شکایت کرده و پدر و مادر و زنش هم به عنوان شاهد آورده اما با شهود من و بازبینی فیلم دوربینهای مداربسته ثابت شد که من چاقو نداشتم و منع تعقیب من صادر شد و به خاطر توهین 8 میلیون منو جریمه کردن در حالی که من هیچ توهینی نکردم سوالم اینه که مبتونم به جرم شهادت دروغ و افترا و نشر اکاذیب ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شکایت بابت شهادت دروغ اتهام توهین افترا نشر اکاذیب توهین فحاشی تهدید