مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت شهادت دروغ

سلام خسته نباشید،
بنده 8 ماه پیش وقت دادگاه داشتم تا جهت مهریه شاهد ببرم که شهادت بدن من چیزی بنامم نیست،
و خانواده همسرم هم شاهد آوردن دادگاه و شاهد هاشون سوگند خوردن و داخل برگه کتبی نوشته شد شهادتشون ،که من خانه خریدم و زدم به نام مادرو پدرم و حقوق من 15 میلیون هستش
(شاهد های آنها یکی دایی همسرم و یکی مادرخانومم هست)
.
درصورتی که طبق استعلام دادگاه هیچ چیزی بنامم نبوده و حقوق هم 9 میلیون دریافت میکنم
میخواستم بدون الان میتونم علیه شون چه شکایتی کنم بخاطر شهادت دروغشون ،و اگر شکایت کنم پرونده به نفع من تموم میشه و یا به هیچ جا نمیرسه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است