مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت شهادت دروغ

سلام
خانم بنده چند ماه پس از ازدواج درخواست مهریه کرده ( و پس از آن طلاق) در راستای نشان دادن استطاعت مالی بنده با اوردن دو نفر شاهد دروغین سعی در این کردند که نشان دهند خورویی که از ابتدا به نام مادر بنده بوده ، متعلق به من است (شاهدان اظهار کردند که در زمان عقد قولنامه غیر رسمی، شاهد نوشتن آن به نام من بوده اند حال آن که این خودرو حتی یک روز هم به نام من نبوده و از ابتدا متعلق به مادرم می باشد) ولی دادگاه شهادت آن ها را ترتیب اثر نداده و مهریه را طبق توان مالی فعلی من قسط بندی کرده است.
سوال من این است اکنون میتوانم با ارائه مداراک و مستندات مالکیت خودرو از آن دو نفر شاهد در جهت فریب دادگاه درخواست اعاده حیثیت و شکایت کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان شکایت وجود دارد. به همین منظور شما می‌توانید نسبت به ثبت شکایت با عنوان مجرمانه شهادت دروغ اقدام بنمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امکان پیگیری برای شما وجود دارد شهادت شهود نیز جرم و قابل شکایت و پیگیری است