مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو و خانه

باسلام و خسته نباشید در تاریخ 98.10.14 رفتم جهت گرفتن خلافی ماشین که متوجه شدم که شکایت رویش هست پس از بررسی متوجه شدم که توسط خانم من یک باب آپارتمان و یکدستگاه خودرو ایرانی 206 مدل 89 از طریق ثبت شکایت و توقیف شده در صورتی که به اینجانب هیچ اطلاعی نداده اند چه کتبی و چه پیامکی و چه تلفنی و ضمنا من تنها یک آپارتمان بیشتر ندارم که خودم و تنها پسرم و خوده همسرم در آن زندگی می کنیم و تنها یک خودرو و به دلیل بی کار بودن با خودرو کار می کنم و سوال من این است آیا ثبت می تواند این ها رو توقیف کند لطفا راهنمایی کنید که چیکار بکنم جهت رفع توقیف با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. هرمالی اعم از منقول یا غیر منقول متعلق به شما از سوی اجرای ثبت یا اجرای احکام دادگاه قابلیت توقیف دارد.
بعد از توقیف شما می توانید با مدارک و مستندات خود به مرجعی که مال شما توقیف شده مراجعه و درخواست مستثنیات دین را مطرح کنید .
ممکنه این تقاضا قبول بشه و ممکن هم است که قبول نشه.