مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور سیکلت بدون گواهینامه

سلام بنده چند روز پیش با یه موتور بغل به بغل تصادف کردم خودمم موتور دارم
الان افسر هم من رو مقصر کرده گواهینامه ندارم و بیمه دارم ایا بیمه هزینه طرف مقابلم را میدهد؟یک سوال دیگر این که افسر موقعی که سر صحنه تصادف اومد گفت پنجاه پنجاه ولی الان بعد کروکی منو مقصر کرده ایا باید اعتراض کنم یا خیر

پاسخ ها :

تصادف موتور سیکلت بدون گواهینامه بیمه تصادف مقصر تصادف تصادف گواهینامه