مشاوره حقوقی رایگان - من تصادف کردم بیمه هم ندارم طرفم هم دست و پاش شکسته برای آزادی ماشین چه ضمانتی باید بزارم؟

سلام من حدود 50 روز پیش تصادف کردم با ماشین بودم از یه خیابون دوطرف توی شهر وسط بازار و شلوغی من گردش به چپ کردم که برم توی خیابون که خونمون هست که موتوری با سرعت زد به در عقب ماشین سمت شاگرد البته من سر تقاطع ایست کامل کردم و راهنما زدم و یه موتور و یه ماشین برای من موندن که من رد بشم وقتی رفتم که برم تو خیابون یه موتوری با سرعت بالا از وسط موتور و ماشینی که موندن برای من که رد بشم اومد زد در عقب ماشین افسر من رو مقصر صد در صد زد میخواستم ببینم اعتراض بزنم کارشناس نتیجه ای داره؟ سوال بعد من بیمه ماشین تموم شده بود وقتی تصادف کردم موتوری هم آسیب زیادی دیده میخواستم بدونم میشه خودم نرم دادگاه وکیلم بره ؟ و سوال آخر تو این شرایط که بیمه نداشتم و طرف خسارت دیده دست و پاش شکستن برای آزادی ماشین سند منزل میخوان یا کارت کارمندی؟ ممنون

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. بهتر به نظریه کارشناس اعتراض کنید و لی این اعتراض مستلزم پرداخت هزینه هیات کارشناسیه و معلوم هم نیست تاچه حد به نفع شما نظر بدهند. ولی از این فرصت می تونید استفاده کنید.

در مورد همه پرونده های دادگستری شما می تونید به وکیل دادگستری وکالت بدهید تا از حقوق شما دفاع کنه.

برای آزاد شدن ماشین بستگی به نوع جراحات پیش اومده و خسارتی که به طرف وارد شده مبلغی به عنوان قرار وثیقه یا کفالت مشخص می کنند و با اخذ کفالت یا وثیقه دستور رفع توقیف خودرو صادر میشه و لی بستگی به نظر بازپرس یا دادیار رسیدگی کننده به پرونده داره.