مشاوره حقوقی رایگان - عودت مورد امانت

سلام در سال 95 تراکتور دست دوم با قولنامه خریدم و به برادر کوچکم دادم تا باهاش کارهای کشاورزی خودش را انجام دهد سوخت تراکتور در سامانه بنام خودم ثبت نام کردمو برای اینکه متصدی شعبه فروش گازوئیل موقع تحویل گازوئیل مدارک میخواد دفترچه به همراه قولنامه تحویل برادرم دادم با توجه به اینکه به تاسیسات لوله کشی گاز مشغول هستم به تراکتور نیاز نداشتم تا الان دست برادرم هست به همه همسایگان و آشنایان گفنه من تراکتور را خودم خریدم در حالی که قولنامه و سوخت تراکتور بنام من هست الان تراکتور را در پارکینگ خونه خودش گذاشته و تحویل نمیده و ضمنا هر وقت نیاز مالی داشت از من دستی میگرفت موقع پس دادن مقداری از طلبم را به حساب بانکیم واریز کرده لطفا بفرمائید از کجا شروع کنم و چه اقداماتی انجام بدم ممنون از زحمات شما اوقات گرانمایه اتون را صرف خوندن و راهنمائی مشکلات ماها میکنید با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. برای استرداد تراکتور باید مدرکی جهت اثبات ادعای خود داشته باشید چون شما ظاهرا قول نامه خرید تراکتور را ندارید می تونید با استشهادیه این امر ثابت کنید

می تونید در مرحله اول با ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد تراکتور را به طرف مقابل ابلاغ کنید
و اگر جواب نگرفتید ابتدا از طریق کیفری و سپس از طریق حقوقی اقدام نمایید تا انشاالله به نتیجه مطلوب برسید.