مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت اتهام رابطه نامشروع

شخصی به اتهام رابطه نامشروع به غیر از زنا با همسرش از من شکایت کرد. پس از 2جلسه دادگاه و عدم قبول بنده و عدم ارائه مدارک مثبته قرار منع تعقیب صادر شد . آیا من میتونم اعاده حیثیت کنم چون توی فامیل ابرو برای ما نذاشته.
از اینکه با متانت و صبر پاسخگو هستید سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر کوچکترین ارتباطی نبوده و به قصد تخریب بوده و شکایت واهی بوده بله و الا خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با سوء نیت شکایت شده باشد بله می توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید شکوائیه افترا و اعاده حیثیت را مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ با عنایت به اینکه شکایت مطروحه با قرار منع تعقیب مواجه شده است شما می‌توانید شکوائیه تحت عنوان مجرمانه افتراء را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.