مشاوره حقوقی رایگان - اتهام روابط نامشروع

با سلام بنده چهار ساله صیغه یه آقای متاهل شدم خانم این آقا هم اطلاع داشتن چون از اول اختلافات زیادی داشتن الان اون خانم از من و همسرشون شکایت کردن که روابط نامشروع غیر زنا داشتیم با اینکه میدونن من صیغه نامه دارم و الان نتیجه دادگاه به علت نداشتن مدارک کافی برای اثبات اتهام رد شده میخواستم بدونم من میتونم از این خانم بخاطر اعاده حیثیت شکایت کنم؟ جرمشون چیه؟ تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با وجود قرائت صیغه با داشتن صیغه نامه شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر صیغه ثابت شود جرمی اتفاق نیافتاده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با وجود قرائت صیغه با داشتن صیغه نامه شکایت ایشان به نتیجه نخواهد رسید