مشاوره حقوقی رایگان - ارتباط نامشروع ( غیرزنااعاده حیثیت اتهام رابطه نامشروع)

برادر زن بنده ( باهمسرش وپدر زنش بخاطر اجرای مهریه ودرگیری هایش ...درچند مورد) مشکل داره. ایشان باهمراهی همسر بنده و فرزندم با ضرب و شتم و فحش و ناسزا موبایل همسرش را دزدیده اند .
همسرش و پدرهمسرش به بنده تماس گرفتند در 2 مورد و عکس و گزارش کلانتری را فرستادند ( من اطلاع نداشتم ) بنده نیز از دامادشان ( برادرزنم) شکایت کردم به چه اجازه ای همسر و فرزندم را همراهی کردی؟؟تو دادگاه به خاطر نداشتن شاهد منع تعقیب خورد .

حالا برادر زنم از بنده شکایت کرده تو ارتباط نامشروع ( غیر زنا ) با همسرم داشته ای ( البته مراحل مقدمانی و تحقیق هست) شروع کار هست
ایا بنده می توانم در اول کار اعاده حیثیت کنم ؟ بنده فرهنگی هستم و ابرو دار

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید بعد از منع تعقیب اقدام کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بعد از نتیجه رسیدگی در دادگاه و در صورت قطعی شدن نتیجه منع تعقیب بله

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیر اعاده حیثیت در حال حاضر امکان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست ابتدای موضوع رسیدگی شود