مشاوره حقوقی رایگان - برداشت وجه از حساب

بنده یک ما پیش برای خرید به عطاری در همدان خرید کردم صاحب مغازه آشنا بودن موجودی هم گرفتن 65ملیون پول داشتم وقتی خرید کردم اول این که یک بار رفتم از کلمن آب آب بخورم برگشتم دیدم صاحب مغازه زیر ویترین هست گفتم چکار میکنی گفتن دارو افتاده پایین بعدش رفتنی یادم رفته کارتم ببرم از کارتم بعد 5 دقیقه با دستگاه پوز دیگری باز موجودی گرفتن و فرداش خرید کردن بردن شهر دیگه کرمانشاه برای دونفر جابه جا کردن بقیشم خرید کردن و ایشان سایت شرط بندی دارن یکی از حسابها یاسوج بوده شمارشو گیر آوردم پیام دادم وزیر زبانش کشیدم گفت من این پول رو بردم از یکی نگفت کجا ریختن بعد صاحب مغازه میگوید کار من نیست چکار کنم کارگرم به خدا

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت نمایید ‌
و به پلیس فتا مراجعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اقدام ایشان از نظر ما کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه تحصیل مال از طریق نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.