مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی خانواده همسر

سلام ، پدر زن بنده از طریق تماس تلفنی به من زنگ میزنه و تهمت ضرب و شتم همسرم و همسر خودش رو میزنه در حالی که این کار انجام نشده و در ادامه فحش های رکیک و ناموسی میده، و همچنین برادر خانومم تهدید و دعوت به دعوا میده میتونم شکایت کنم؟‌

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید شکوائیه توهین و قذف و تهدید را مطرح نمایید
و شما باید با ارائه دلایل و مستندات ادعای خود را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله اگر مدارک کافی دارید می توانید با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدرکی دارید احتمال شکایت وجود دارد ‌بایست بتوانید ادعای خود را اثبات کنید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر پیامکی دارید یا باشاهد میتوانید توهینهاراذاثبات کنید شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین و تهدید را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید با اثبات ادله و اسناد طرح شکایت کیفری تهدید و توهین نمایید