مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن زن به همسر

باسلام . من دو ساله که ازدواج کردم زنم بارها بهم تهمت زده که کتکش میزنم توی خونه حبسش میکنم پارسال رفتن با مادرش ازم شکایت کردن که من تو کوچه کتکشون زدم و کلی فحششون دادم به تمام سوپری های کوچه پیشنهاده پول داده بودن که راضیشن که بیان شهادت بدن خوشبختانه سوپری قبول نکرده بود و ماموره کلانتری هم خلافه شکایتشونو گزارش کرده بود .
خلاصه بعد از مدتی آشتی کردیمو رفتم خونه اجاره کردمو رفتیم سر زندگیمون.
همسرم بعد از 8 ماه باز ازم شکایت کرد ولی این بار داخل خونه من مواد و مشروب هم گذاشته بود.
من توانستم ثابت کنم که مواد و مشروب ماله من نبوده.
حتی برای شکایت ضرب و جرح هم شاهد و مدرکی نداره و تمام همسایه هام حاضرن شهادت بدن که من این کارو نکردم ولی
الان برام رای صادر شده و فقط قسم زنمو قبول کردنو میخان ازم دیه بگیرن.
حالا باید چیکار کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

نغمه میرزایی فهلیانی

نغمه میرزایی فهلیانی :

با سلام
پرداخت دیه مطمئنا مستند به مدارک اثباتی ایراد ضرب و جرح خواهد بود اظهار نطر حقوقی نیاز به بررسی مدارک دارد

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام دیه مزبور باید پرداخت شود البته نقدی یا با اعسار بستگی به شرایط مالی تان دارد