مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله

درود
یک.خریدار 300میلیون نقدینگی برای خرید ملک پرداخت کرد و از الباقی ثمن که بجای چک تاریخ تایین شده بود امتنا کرد
دو.برای 600میلیون از مقداری از ثمن ملک خودرو 400میلیونی را200 بیشتر درفروشنامه جدا بهم فروخت که وکالت خودرو خودش باطل شده بود و تاریخ دفترخانه جهت انتقال هم گذشت بنده هم عدم حضور نگرفتم مطمنم در صورت تاخیر جهت دریافت عدم حضور سردفتر حتما نمیده . جهت انتقال هم کوچکترین اقدامی نسبت ب هماهنگی حداقل با شخص صاحب سند خودرو انجام نمیدهد
سه.اصل مطلب خریدار در مبایعه نامه متعهدبه پرداخت اقساط وام بانک که 2 ققره چک 170 تومنی بنده به بانک میباشد بوده که 170 تومن را برای وصول به شماره چک بنده واریز‌نکرد ضمن اینکه ملک بنده از طریق مزایده برنده و در صورت عدم وصول فسخ از طرف بانک میشود درصورت فسخ وقتی بانک قرارداد را باطل کند چه اتفاقی میوفتد با توجه به خریداری که ملک را بجای پرداخت ثمن و اقساط و انتقال خودرو فقط 300 میلیون هنگام قرارداد و فرداش با هماهنگی املاک سریع فروخت

ایا وقتی در مبایعه نامه قید شده بدهی بانک به عهده خریدار میباشد و پرداخت نمیکند آیا بانک فسخ بکند مقصر خریدار میباشد؟ اگر جواب شما ملزم ب رویت قرارداد میباشد حداقل جواب کلی بدهید
بهتر نیست من‌ بدهی بانک‌را خودم پرداخت کنم‌ و درخواست فسخ بدهم‌
یک سوال جداگانه .بدهی بانک را اگر خودم بدهم سند را برای گرفتن وام استفاده کنم‌ مرتکب جرم‌میشم.؟؟درصورت شکایت؟بدهی 350میلیونی خریداررا خودم‌ پرداخت کنم‌ ملک فسخ نشود و جبران پرداخت وام بگیرم‌‌‌ جواب کلی هم بدین ممنونم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید بلافاصله اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و با توجه به مفاد و شروط مبایعه‌نامه ، دادخواست مناسب اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شخص متعهد شده است که بدهی بانک را بپردازد می‌بایست پرداخت نماید در غیر این صورت طرف مقابل می‌تواند ایشان را ملزم کند و در صورت عدم الزام درخواست فسخ داشته باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قانون شما متعهد و مکلف نسبت به پرداخت اقساط وام هستید ولی طبق قرارداد این خریدار است که از عهده وام بایستی بربیاید.
به همین دلیل در صورتی که خریدار به مفاد قرارداد پایبند نیست شما می‌توانید نسبت به فسخ معامله اقدام بفرمائید‌.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام با اظهارنامه به اطلاع ایشان برسانید و باتوجه به شروط قراردادتان اقدام کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

طبق مفاد مبایعه نامه متعهد الزام دارد تعهد خود را انجام بدهد در غیر این صورت از طریق دادخواست الزام او را به انجام تعهد خواستار شوید و اگر انجام ندادند می‌توانید با رعایت شرایط قانونی فسخ مبایعه نامه را بخواهید

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام در صورت تعیین فسخ در قرارداد امکان فسخ هست . در غیر این صورت باید دادخواست الزام به انجام تعهد دهید.