مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تنظیم سند

سلام بنده فروشنده هستم ی معامله ای زدم با خریدار که قرار بر پرداخت نقدی ثمن معامله بوده ولی خریدار پولی پرداخت نکرده و دادخواست زده الزام برتنظیم سند آیا میتوان از حق خودم دفاع کنم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
بله امکان دفاع وجود دارد ؛ بشرط انکه در قرارداد شرایط پرداخت ثمن بصورت اقساط یا .... پیش بینی نشده باشد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید دادخواست متقابل مبنی بر پرداخت ثمن معامله بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تا قبل از اولین جلسه رسیدگی دفاعیه مستند و مستدل ای آماده کنید و با راهنمایی وکیل دادگستری دادخواست تقابل به مطالبه وجه ثمن معامله را بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله متقابلا درخواست مطالبه ثمن معامله را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر شما هم می توانید دعوای متقابل طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قابل دفاع میباشد و امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دادخواست مطالبه ثمن مطرح بفرمائید
البته مفاد قرارداد حائز اهمیت است

طیبه برزگربفرویی

سرکار خانم طیبه برزگربفرویی :

سلام بایستی تا قبل از جلسه اول رسیدگی دادخواست مطالبه ثمن‌ معامله و وجه التزام و خسارت تاخیر تادیه خود را مطرح نمایید که البته برای تنظیم دادخواست باید مبایعه نامه شما ملاحظه و بررسی گردد تا دادخواست کامل و تخصصی تنظیم گردد و در دادگاه دفاع انجام شود.

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

سلام اگر حق فسخ به جهت عدم پرداخت ثمن در قرارداد نوشته باشید می تونی دادخواست فسخ بدی وگرنه باید سند را انتقال بدی و ثمن را دریافت کنی

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
چنانچه در قراردادتان چنین چیزی را ذکر کرده باشید که تا زمانیکه ثمن پرداخت نشده سند به نام خریدار منتقل نمی‌شود بله میتوانید به عدم پرداخت ثمن استناد کنید در غیر اینصورت خیر.
بنابراین بستگی به مفاد قرارداد دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مبیع را تحویل خریدار نداده اید حق فسخ دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست متقابل مبنی بر پرداخت ثمن معامله بدهید.