مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ثمن معامله

انتقال سند انجام دادم بدون مبایعه نامه و پرداخت نکردن مقداری از پولم چه باید کرد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه ثمن معامله به استناد شهادت شهود یا فسخ معامله به استناد خیار تاخیر ثمن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا می بایست دادخواست اثبات بیع بدهید و سپس مطابق دادنامه عمل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طبق قرارداد طرح دعوی کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سند را انتقال دادی ملک راهم تحویل دادی و هیچ مدرکی دال بر بدهکار بودن طرف نداری فقط باید طرف وجدان داشته باشد که پرداخت نماید اگر نداد اول اظهارنامه بعد دادخواست با ارجاع به سوگند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اثبات وقوع بیع واسترداد ثمن معامله را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود ادعای خود را در دادگاه ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع بیع شفاهی و مطالبه باقیمانده ثمن معامله را مطرح نمایید
و با توجه به اینکه شما مقداری از ثمن معامله را دریافت کرده اید امکان فسخ معامله وجود نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با توجه به اینکه حتی مبایعه نامه ای نیز در ید شما نمی باشد بدوا بهتر است اظهارنامه ای در این خصوص تنظیم و به این فرد ارسال نمایید و سپس یا تحت عنوان فسخ معامله و یا مطالبه وجه باقی مانده ثمن معامله اقدامات لازم را انجام دهید