مشاوره حقوقی رایگان - تعلق گرفتن مستمرى پدربزرگ به نوه مطلقه

سلام نميدانستيم بايد تحت پوشش باشيم وپدربزرگ اينجانب سالها فوت شده ومن نوه وبدون داشتن شغل وسرپرست دخترم هم هستم راهى براى من وجود نداره كه مستمرى پدربزرگم تعلق بگيره؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست در زمان حیات تحت تکفل قرار گرفته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام طبق شرایطی به شما تعلق میگیره به اداره مربوطه مراجعه کنید بصورت حضوری کارشناسان آنجا حضور دارند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به اداره مربوطه مراجعه کنید بصورت حضوری کارشناسان آنجا حضور دارند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بیمه درخواست خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر امکان‌‌پذیر نیست؛ چرا که شما تحت تکفل پدربزرگ خویش قرار نداشته‌اید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید تحت تکفل پدربزرگ خود باشید ولی در هر صورت از طریق مراجع ذی‌صلاح اداری و نهایتاً دیوان عدالت اداری پیگیری شود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه درزمان حیات متوفی تحت تکفل ایشان محسوب می گردیده اید، بله.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از بیمه مربوط استعلام کنید نوه دختری به شرط مجرد بودن و نداشتن شغل می‌تواند از بیمه پدربزرگ استفاده کند

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام با شرایطی میتوانید مستمری دریافت نمایید.