مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدربزرگ به نوه

سلام خسته نباشید
دوتا خواهر هستیم که پدرمون یک سال بیشتره ک ولمون کرده و رفته پدربزرگم 10 سال پیش فوت کرده و یک عمه مطلقه دارم ک حقوق میگیره میخواستم بدونم ما میتونیم از طریق قانون کاری بکنیم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام به شما تعلق نخواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به شما مستمری تعلق نمی گیرد.
می توانید علیه پدرتان دادخواست بدهید و نفقه خود را مطالبه نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می توانید از پدر خود بابت نفقه شکایت کنید و اگر ایشان دارای حساب ملک ماشین یا سایر اموال ای باشد آن را توقیف نماید و یا میتوانید آدرس پدر خود را بابت نفقه خود توقیف کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تنها در صورتیکه تحت تکفل ایشان بوده باشید شامل شما می باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است نسبت به حقوق خیر