مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت و بیان تخلف از یک کمپ

سلام. برادرم را چند روز قبل وقتی که رفته بود جنس مصرفیش رو بگیره دستگیر کردن وخودبرادرم باما تماس گرفته وگفت در فلان کمپ در فلان جا میباشد وبعد مسئولین کمپ با ما شروع به صحبت کردن واز ما خواستن که به انجا برویم وبه ما گفتن که قاضی گفته 3دوره درکمپ بمونه وبرای هردوره ما باید 2میلیون و500هزارتومان پرداخت کنیم ومن را مجبور کردن که کارهای ازادی ماشین برادرم را انجام بدهم وگفتن باید 7میلیون وپانصد هزار تومان پرداخت نماییم و چون ما این مبلغ را نداشتیم فرصت خواستیم و بعد از گذشت چند روز 5 میلیون به حساب کمپ واریز نمودیم و سپس به امید اینکه برادرمان �هم از آنجا بیرون می‌آید به خانه رفتیم اما پس از گذشت یک هفته کمپ برادرم را آزاد کرد و هیچ توضیحی به ما نداد هر چقدر گفتیم که حداقل پول یک دوره را بگیرید قبول نکردند وگفتن قاضی دستور داده سه دوره بماند تازه ما به شما لطف کردیم 500 تومان هم به شما تخفیف دادیم حالا من وخانواده می‌خواستم از شما سروران گرامی بپرسم که کار مسئولین کمپ قانونی می‌باشد یا خیر و اینکه آیا حق آزادی برادر من را زودتر از موعد داشتند یا خیر قبلاً از پاسخگویی شما کمال تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به شعبه دادگاه مراجعه نمایید و علت را جویا شوید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

مطابق ماده 15 و 16 قانون مبارزه با مواد مخدر ، کمپ های اجباری باید مطابق دستورات قضایی اقدام نمایند. شما جهت طرح موضوع به قاضی صادر کننده ی دستور مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مبلغ قابل استرداد است
و شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مطابق ماده 15 و 16 قانون مبارزه با مواد مخدر ، کمپ های اجباری باید مطابق دستورات قضایی اقدام نمایند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 16 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر کمپ موظف است که طبق نص دستور مقام قضایی اقدام کند. بنابراین این موضوع را از طریق مرجع قضایی پیگیری بفرمائید.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلمام و درود
مطابق ماده 15 و 16 قانون مبارزه با مواد مخدر ، کمپ های اجباری باید مطابق دستورات قضایی اقدام نمایند. موضوع قابل پیگیری است.