مشاوره حقوقی رایگان - ضبط خودرو به دلیل حمل مواد مخدر

سلام خسته نباشید ببخشید من یه سئوال داشتم از من 950گرم تریاک گرفتند تو نهبندان با ماشین شخصی و ماشین به اسم بابام هستش هیچی به نام خودم نیست الان حکم اومده که ماشین ضبط به نفع دولت شده الان گفتن منتظر باشین تا برای تجدید نظر پیامک بیاد یک راهنمایی میکنید بیزحمت که تا وقتی پیامک برای تجدید نظر بیاد منتظر بمونیم یا دوباره بریم پیش قاضی کدوم راه بهتر هست؟ ممنون میشم چون تمام دارایی بابام بخدا ماشینش هست

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میشود درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید

ایرج اوسطی

جناب آقای ایرج اوسطی :

سلام و احترام
برای این مقدار مواد مخدر عیر صنعتی نه مجازات حبس دارد نه مجازات مصادره اموال.....درباره تجدید نظر خواهی به هیچ عنوان منتظر هیچ پیامکی نباشید و تا مهلت منقضی نشده تجدید نظرخواهی کنید

ایرج اوسطی

جناب آقای ایرج اوسطی :

در مورد حمل و جاساز مواد مخدر هم حبس و هم مجازات مصادره خودرو در ماده 30 قانون مبارزه با مواد مخدر پیش بینی شده اما برای کسی که مصرف کننده باشد و جاساز نکرده و قصد حمل به غیراز مصرف نداشته نه حبس نه مصادره ندارد