مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین ضبط شده

سلام بنده ماشینی داشتم فردی با ماشین من مسافرکشی می‌کرده پس از چندماه اقدام به حمل موادمخدر تریاک کرده با دستگیری گفته ماشین مال خودم است الان قاضی دستور به ضبط ماشین به نفع دولت داده

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام می توانید اثبات کنید که خودرو برای شما و سما بدای حمل مواد مخدر در اختیار ایشان قرار نداده اید تقاضای رفع آنرا انجام بدید