مشاوره حقوقی رایگان - ماشینی که بعلت مواد روانگردان ضبط دولت شده است، پلاک ان خودرو چه میشود

ماشین بنده بعلت مواد روانگردان ضبط در حق دولت شده و ماشین به نام خودم میباشد، سوالم اینه که پلاک این خودرو چه میشود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان فک پلاک وجود دارد...

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به همان دادگاه مراجعه کنید و درخواست گواهی بدهید خطاب به راهور مبنی بر اینکه که این خودرو مصادره شده پلاک غیر فعال شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. پس از مزایده و فروش آن پلاک تعویض و فک می شود .
لیکن با توجه به سابقه پلاک به حمل قاچاق جهت استفاده بعدی ملاک مقررات راهور می باشد . جهت پیگیری به راهور مراجعه نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ماشین که ضبط و ثبت شده است و در پارکینگ نگه داری خواهد شد اما در خصوص پلاک ماشین شما بایستی درخواست فک پلاک بدهید تا بر روی ماشین دیگری استفاده کنید یا این که اقدام به غیر فعالسازی آن پلاک کنید و برای خویش اقدام به اخذ پلاک جدید کنید . بهتر است در این مورد از قاضی اجرای احکام کیفری نیز پیگیری لازم را به انجام برسانید.

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. با توجه به مصادره دولت ، بنام دولت تعویض پلاک می گردد.
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام
وقتی یک خودرو به دلیل حمل مواد مخدر و یا مواد روانگردان دیگر توسط دولت ضبط می‌شود، پلاک این خودرو تا زمانی که صاحب واقعی آن خودرو ادعای مالکیت خود را اثبات نکند، مسدود (غیرفعال) می‌شود. به عبارت دیگر، شما نمی‌توانید از این پلاک برای خودروی دیگری استفاده کنید تا زمانی که ادعای مالکیت خود را اثبات کنید و مشکل حمل مواد روانگردان را حل کنید.

بهتر است با مراجعه به مرجعی که خودروی شما را ضبط کرده در مورد شرایط و مقررات مربوط به بازگرداندن خودروی شما و پلاک آن، استعلام بگیرید. در صورتی که ادعای مالکیت خود را اثبات کنید و شرایط دیگر نیز برآورده شود، شما می‌توانید پلاک خودروی خود را مسترد کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

توقیف با ضبط متفاوت است باید ببینیم که خودرو شما توقیف شده یا ضبط هرکدام آثار متفاوتی دارد اگر ضبط شده باشد کاری نمی‌توان کرد ولی اگر صرفا توقیف باشد قابل رجوع و رفع توقیف می‌باشد