مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام وقت به خیر من کارگر یکی از کارخونه هستم متاسفانه در حین کار از ناحیه کمر دچار درد شده از طریق کارخونه به بیمارستان اعزام شدم بعد از مراحل عکس برداری دکتر تشخیص داد دیسک خفیف دارم ایا میتوان از کارخونه غرامت گرفت خیلی ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام در صورتیکه شکایت کنید و به پزشکی قانونی ارجاع شود و مرجع مزبور اعلام نماید حادثه کاری به شما تعلق گرفته بله میتوانید