مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مستعجب تعزیر

بنده در محل کار کارت به علت مشکل مالی کارت نقدی کارفرما را برداشته و مقدار 600 یا 700 هزار پول برداشت کرده ام و ایشان در حال حاضر از بنده شکایت کرده و برگه دادگستری مبنی بر مستوجب تعزیری اماکن خاص برای بنده ارسال شده اگر جرم من ثابت بشه و بعدا رضایت کارفرما رو بگیرم پرونده من به چه مرحله ای میرسه؟

پاسخ ها :

سرقت مستوجب تعزیر سرقت از کارت بانکی اتهام سرقت سرقت کارگر کارگر کارفرما سرقت